Αδωνις για Λαζόπουλο: Αν έβγαλε 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό, τότε μάχεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να τα τριπλασιάσει από την καταστροφή των υπολοίπων.

Συνεχίζεται το… Χαϊκάλης-gate, με τον Αδωνι Γεωργιάδη να επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο, τον άνθρωπο που έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση της φερόμενης απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε: «Διάβασα σε τρία blogs ότι ο γνωστός καλλιτέχνης Λάκης Λαζόπουλος, που ξεκίνησε την ιστορία με τον Χαϊκάλη και που κάνει τόσο σκληρή προσπάθεια να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, συγκαταλέγεται στους Έλληνες που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό την ώρα της κρίσης, περίπου 3 εκατομμύρια. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια -μπορεί να το διαψεύσει- εγώ θα κάνω ερώτηση στη Βουλή γι’ αυτό. Αν είναι αλήθεια και ο κ. Λαζόπουλος έχει βγάλει 3 εκατ. στο εξωτερικό, αυτό πάει να πει ότι μάχεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να τριπλασιάσει τα λεφτά του από την καταστροφή όλων των υπολοίπων. Γιατί όποιος έχει βγάλει λεφτά το έχει κάνει μόνο και μόνο για να καταστραφούμε όλοι οι υπόλοιποι και να γίνει αυτός πλούσιος»!

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον πολιτικό αν το έχει διασταυρώσει, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «αν δεν ισχύει, να βγει και να το διαψεύσει ο Λάκης Λαζόπουλος» και συνέχισε: «Εφόσον πετάει λάσπη ο κ. Λαζόπουλος και θέλει να μπει στην πολιτική διαμάχη, ας έρθει να μπούμε στην πολιτική διαμάχη για να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Τον λογίζω πολιτικό μου αντίπαλο».

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter πως θα καταθέσει ερώτηση για τη διαπίστωση της βασιμότητας των δημοσιευμάτων που φέρουν τον παρουσιαστή Λάκη Λαζόπουλο να έχει βγάλει 3.000.000 ευρώ στο εξωτερικό.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/