Έντονο επεισόδιο μεταξύ Δ. Κοντομηνά - Ηλ. Κασιδιάρη στην Εξεταστική για τα δάνεια των ΜΜΕ

Έντονο επεισόδιο είχαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έως πρόσφατα κατείχε τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha (σ.σ. σήμερα ο σταθμός έχει μεταβιβαστεί στην κόρη του Μαρία).

Ο Δ. Κοντομηνάς χαρακτήρισε «κύριο τίποτα» τον Ηλ. Κασιδιάρη, ο οποίος τον αποκάλεσε «βλάκα» και «καραγκιόζη».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που έχει αλληλομηνυθεί με τον Δ. Κοντομηνά, διαμαρτυρήθηκε για την προβολή του κόμματός του από τον σταθμό. Ο Δ. Κοντομηνάς υποστήριξε ότι αν δείξει αυτά που κάνει η Χρυσή Αυγή «καήκατε». Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Κασιδιάρη ο οποίος απευθυνόμενος προς τον κ. Κοντομηνά του είπε: «Και συ τι είσαι; Κριτικός κινηματογράφου ή ο Σπίλμπεργκ;» κουνώντας έντονα τα χέρια του και απαιτώντας από τον Δ. Κοντομηνά να μην χειρονομεί. «Θα σας κρίνω, εσείς πως κρίνετε;», αντέδρασε ο Δ. Κοντομηνάς.

Λίγο αργότερα υπήρξε νέα επίθεση του Ηλ. Κασιδιάρη λέγοντας «μην φωνάζετε, υπάρχει κίνδυνος εμφράγματος». Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ρώτησε για παρουσία του Δ. Κοντομηνά στην λίστα Λαγκάρντ, με τον επιχειρηματία να λέει ότι δεν είχε ποτέ λογαριασμό στην HSBC. Ο Ηλ. Κασιδιάρης ρωτούσε φωνάζοντας αν ο Δ. Κοντομηνάς «συνδέεται με οικονομικά εγκλήματα». Ο Δ. Κοντομηνάς τον αποκάλεσε δύο φορές «κύριε τίποτα» και ο Ηλ. Κασιδιάρης απάντησε «τι λες βρε καραγκιόζη, βλάκα, σέβομαι ηλικία και δεν σηκώνομαι». Στη συνέχεια σηκώθηκε και είπε ότι θα πάει στον εισαγγελέα.

Πηγή: naftemporiki.gr