Γεννηματά προς Τσίπρα: Δεν έχετε ερωτική σχέση με τον λαό - Αυτό ήταν αποπλάνηση

Για αποπλάνηση του ελληνικού λαού κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής κατά την ομιλία της για τον εκλογικό νόμο.

«Δεν έχετε πια ερωτική σχέση με τον λαό. Αυτό δεν λέγεται έρωτας, αποπλάνηση ήταν. Φέρνετε την απλή αναλογική ως αριστερό φερετζέ στις δεξιές πολιτικές που εφαρμόζετε» είπε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας για την Κυβέρνηση ότι «τα έκανε μαντάρα».

«Παίζετε με την απλή αναλογική επειδή φοβάστε την απλή λογική που λέει ότι δεν μπορείτε. Ο λαός βιώνει κάθε μέρα ύφεση, ανεργία, επιδρομή φόρων, κομμένες συντάξεις και κατάργηση του ΕΚΑΣ. Και την ίδια στιγμή έχουμε κόφτη» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Θα μιλούσατε για απλή αναλογική αν οι δημοσκοπήσεις σάς έδειχναν πρώτο κόμμα; Ούτε κατά διάνοια!».

Συνεχίζοντας, η Φώφη Γεννηματά κάλεσε την Κυβέρνηση «να μην αναζητεί συνενόχους για τα τερτίπια της». «Ψάξτε αλλού για θηράματα στις παγίδες σας», δήλωσε από το βήμα της Βουλής και σημείωσε ότι η κυβέρνησή της με την πολιτική της «διευκολύνει τη Δεξιά παλινόρθωση».

«Μόνο μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε ο κ. Μητσοτάκης μόνοι τους μπορούν να βγάλουν τη χώρα από τα μνημόνια»δήλωσε και σημείωσε πως η κυβέρνηση «αδιαφορεί προκλητικά για την ψήφο των ομογενών».

«Ας μη κοιτούν προς τα εμάς όσοι ψάχνουν είτε άλλοθι και δεκανίκια είτε “πρόθυμους και χρήσιμους ηλιθίους”», κατέληξε η κ. Γεννηματά.