Γιαταγάνα: «Ο Αποστολόπουλος είναι στους ΑΝΕΛ, ίσως είναι στημένο»

Επιμένει η Χρυσούλα Γιαταγάνα στις βόμβες που έριξε το πρωί του Σαββάτου όταν είπε πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος παραμένει στους ΑΝΕΛ. Μάλιστα, μετά το σάλο που προκλήθηκε και την αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η ανεξάρτητη βουλευτής εμμένει στις απόψεις της.

Συγκεκριμένα με νέες δηλώσεις της τόνισε πως στις αρχές Οκτωβρίου την είχε πάρει τηλέφωνο ο Αποστολόπουλος και στη συνέχεια ο πατέρας του Πάνου Καμμένου με σκοπό να επιστρέψει στο κόμμα. Επίσης τόνισε πως το κινητό της είναι στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών για να διαπιστώνουν αν έχουν γίνει αυτές οι κλήσεις ή όχι.

Προηγουμένως η Χρυσούλα Γιαταγάνα είχε ρίξει βόμβα, όταν μιλώντας σε δημοσιογράφους υποστήριξε ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος- τον οποίο κατήγγειλε ο Παύλος Χαϊκάλης για απόπειρα δωροδοκίας- δεν έχει φύγει από τους Ανεξάρτητους Ελληνες και παραμένει συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι «στημένη» η καταγγελία.

«Δεν έφυγε ποτέ από τους ΑΝΕΛ, λέει ψέμματα ο Πάνος Καμμένος», είπε η ανεξάρτητη βουλευτής και πρόσθεσε: «Τον Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να επιστρέψω στο κόμμα».

Στις δηλώσεις της, που δίνουν διαφορετική διάσταση στα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από το πρωί της Παρασκευής, η κ. Γιαταγάνα σημείωσε ότι δεν είχε καμία εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Αποστολόπουλου, αλλά δεν μπορούσε να πει τίποτα γιατί ήταν «εξ απορρήτων» του κ. Καμμένου.

Μάλιστα, η βουλευτής δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι δεν αποκλείει το σκηνικό να είναι «στημένο ανάμεσα στον Γιώργο Αποστολόπουλο και τον Πάνο Καμμένο».

ΑΝΕΛ: Στέλνουμε τη Γιατάγανα στη Δικαιοσύνη

Ότι θα παραπέμψουν την ανεξάρτητη βουλευτή Χρυσούλα Γιαταγάνα στην Δικαιοσύνη, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Στην ίδια ανακοίνωση επαναλαμβάνουν ότι ο κ. Αποστολόπουλος αποχώρησε από το κόμμα την άνοιξη του 2013.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Ο Γ. Αποστολόπουλος αποχώρησε από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ την άνοιξη του 2013. Έχουμε ζητήσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων.  Οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμψουμε στη Δικαιοσύνη.  Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα με την Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εδώ και εννέα μήνες χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της και σήμερα εμφανίσθηκε να ρίχνει νερό στο μύλο της κυβέρνησης. Τελικά τι φοβούνται; Η Εισαγγελία έχει το λόγο».

Πηγή: Γιαταγάνα: «Ο Αποστολόπουλος είναι στους ΑΝΕΛ, ίσως είναι στημένο» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/183658/giatagana-o-apostolopoylos-einai-stoys-anel-isos-einai-stimeno#ixzz3MSBewqJ6