Η ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Αποστολόπουλου από συνάντηση Καμμένου -Τσίπρα

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ για την υπόθεση χρηματισμού του Βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη ήταν στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου στους ΑΝΕΛ, καθώς, όπως φαίνεται, παρίστατο στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, στις 22 Μαρτίου Μαρτίου του 2013.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση έλαβαν μέρος από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Νίκος Παππάς και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

Από τους ΑΝΈΛ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος, ο τότε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος Νότης Μαριάς και ο Γιώργος Αποστολόπουλος.

nd fhoto

apo2

 

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος καλείται από τον Εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο που διερευνά τις καταγγελίες για χρηματισμό Βουλευτών ως ύποπτος για διάπραξη κακουργηματικής πράξης, που αφορά δωροδοκία βουλευτή.