Γεωργιάδης: Θα πάω στη συγκέντρωση, όχι ως αντιπρόεδρος ΝΔ αλλά ως Άδωνις

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84, ανέφερε πως θα παρευρεθεί στη συγκέντρωση του κινήματος “Παραιτηθείτε”, ωστόσο τόνισε “όχι ως αντιπρόεδρος της ΝΔ, αλλά ως Άδωνις Γεωργιάδης”.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης, ανέφερε πως “είχαμε πει στην αρχή ως ΝΔ να αποφασίσουμε κεντρικά αν θα πάμε, για να μη φανεί ότι το “καπελώνουμε”. Εφόσον οι διοργανωτές είχαν ζητήσει ότι δεν θέλουν εμπλοκή των κομμάτων, είχαμε πει ας μη φανεί ότι πάει τώρα η ΝΔ να ωφεληθεί από αυτό πολιτικά. Μετά όμως από τη δήλωση του κ. Φίλη, αποφασίσαμε ότι δεν μπορεί το κόμμα να απαγορεύσει στα στελέχη του που θέλουν να πάνε να παρευρεθούν, διότι πλέον τίθενται θέματα δημοκρατίας μετά από αυτή τη δήλωση. Κατά συνέπεια, και μόνο για τη δήλωση του κ. Φίλη, θα πάω».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συμπλήρωσε ακόμη ότι «είναι τελείως βέβαιο ότι οι άνθρωποι που θα βρισκόμαστε στο Σύνταγμα την Τετάρτη δεν έχουμε καμία διάθεση ούτε να κάψουμε τη Βουλή, ούτε ζητάμε εκτροπές από το δημοκρατικό πολίτευμα, ούτε κατηγορούμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους για προδότες. Τίποτα από αυτά δεν υπάρχει στο δικό μας στόμα και προσωπικά δεν θα υποστήριζα τίποτα από αυτά. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να παρακολουθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ. και τους ΑΝΕΛ να καταστρέφουν το μέλλον μας και να μην κάνουμε απολύτως τίποτα. Θα είναι μια ειρηνική συγκέντρωση, ειρηνικών και φιλήσυχων δημοκρατικών ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν να ξεσηκώσουν την ελληνική κοινωνία… Δεν έχει καμία σχέση με τα κόμματα”.