Απειλές για αντάρτικο από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλ. Καματερό

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κω ότι «και την κυβέρνηση θα ρίξει» αν δοθεί άδεια να χτιστεί ένα ακόμη ξενοδοχείο all inclusive στο νησί. Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καματερός εξήγησε ότι έκανε «αυτήν την ακραία δήλωση» θέλοντας να δείξει τα όριά του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έχει δώσει αγώνες δεκαετίες τώρα ενάντια στο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης που έχει επιλεγεί για αυτό και θα φθάσει «μέχρι τα άκρα για πίεση στην κυβέρνηση για να μη γίνει αυτό το πράγμα» στο οποίο αντιπαλεύεται εδώ και χρόνια και πρόσθεσε ότι «όλο αυτό το μοντέλο αν συνεχίσουμε να το επιδοτούμε είναι σαν να βγάζουμε τα μάτια μας».

Κληθείς να σχολιάσει την επιστολή του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στους επικεφαλής των θεσμών, με την οποία προεξοφλεί την αδυναμία εκπλήρωσης ορισμένων προαπαιτούμενων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε ότι «οι βουλευτές εκφράζουν την αντοχή του κόσμου, αν δεν αντέχει ο κόσμος δεν αντέχουμε κι εμείς».

Για το ζήτημα των offshore πολιτικών, ο κ. Καματερός ανέφερε «δεν είναι καλό για τον κόσμο να υπάρχουν τέτοιες ρυθμίσεις και κατέληξε λέγοντας ότι «η κυβέρνηση πρέπει να το διορθώσει και θα το διορθώσει. Λάθη γίνονται».