Εξ οικείων τα βέλη για τον Πάνο Καμμένο - Παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο γαμπρός της Χρυσοβελώνη

Με μια επιστολή-κόλαφο κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Χρήστος Χρηστάκης, γαμπρός της Υφυπουργού Μεταφορών Μαρίνας Χρυσοβελώνη. Συγκεκριμένα, ο κ. Χρηστάκης κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο για «ναπολεοντική» συμπεριφορά και αφήνει αιχμές τόσο για τον ρόλο του κόμματος στην κυβέρνηση όσο και για την κυβέρνηση γενικότερα.

Ο Χρήστος Χρηστάκης, που ήταν υποψήφιος βουλευτής στη Μαγνησία όχι μόνο αναφέρει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παίζουν το ρόλο του “χρήσιμου ηλίθιου” στον κυβερνητικό συνασπισμό αλλά χαρακτηρίζει επίσης επικίνδυνη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και σημειώνει πως το κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά.

Στην ανακοίνωση του που ανέβασε στο Facebook ο κ. Χρηστάκης σημειώνει ότι «ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν, όπως κάνουν η “ναπολεοντική” συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ….πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών» και χαρακτηρίζει το νόμο για το ασφαλιστικό, που ψηφίστηκε μόλις πριν από μια εβδομάδα στη Βουλή «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη.

Καταλήγοντας ζητά συγγνώμη «από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι».

Το κείμενο της επιστολής παραίτησης

Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης , το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό. Ξεπερνώντας όλες τις κόκκινες γραμμές και αρχές του το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν , όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος κ. Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ….πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών. Συνεπώς, υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Εθν. Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και από μέλος του Κινήματος. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι. Παραμένοντας Ενεργός Πολίτης υπόσχομαι να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος!!

Μετά τιμής

Χρήστος Χρηστάκης