Επίθεση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι από τους ΑΝΕΛ

Για κινδυνολογικές κραυγές και ακραία καταστροφολογική ρητορική κατηγόρησε την ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Σε σχετική δήλωσή της, η κ. Παπαδοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η κυβέρνηση, την οποία στηρίζουμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, υλοποιεί μία συμφωνία την οποία έθεσε στην κρίση του ελληνικού λαού, σε απόλυτη αντίθεση με ό,τι έκαναν οι κυβερνήσεις Σαμαρά και Παπανδρέου. Διακηρυγμένος στόχος μας είναι να τηρηθεί η συμφωνία του περασμένου Ιουλίου – τίποτα λιγότερο και βεβαίως τίποτα περισσότερο.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, η ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, αντί να συμβάλουν στην ενίσχυση της εθνικής γραμμής απέναντι στις έξωθεν πιέσεις, υιοθετούν δυστυχώς κινδυνολογικές κραυγές και ακραία καταστροφολογική ρητορική, με κερασάκι από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη, τις εκλογές που ούτε ο ίδιος θέλει. Με την εκλογολογία, απλώς επιδιώκει την περιχαράκωση και συσπείρωση του κομματικού του ακροατηρίου»

«Αναρωτιόμαστε μήπως στην πραγματικότητα, οι κ.κ. Μητσοτάκης, Θεοδωράκης και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν επιθυμούν την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης, γιατί τότε η ακραία αντιπολιτευτική ρητορική τους θα πέσει στο κενό και ο πολιτικός λόγος τους δεν θα βρει ανταπόκριση ούτε καν στους ψηφοφόρους τους».