Δεν χρειαζόμαστε άλλους διχασμούς και ψεύτικα διλήμματα

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι “μόνο ενωμένοι οι Έλληνες μπορούν να βγουν από τα μνημόνια”.

Η καθιερωμένη παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου έγινε χθες στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης, στην οποία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν μέγα τελετάρχης. Σε δηλώσεις του ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι “χρειάζεται ενότητα και όχι διχαστικός λόγο. Δεν χρειάζεται ψεύτικα διλήμματα, αυτά τα διλήμματα είναι τελείως ξεπερασμένα”.

Παράλληλα υποστήριξε ότι “σήμερα περισσότερο παρά ποτέ το μήνυμα το οποίο είχαμε την ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία να στείλουμε τις τελευταίες δύο ημέρες, ότι είναι πολύ σημαντικό να δώσεις τη δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους να ψηφίζουν στον μόνιμο τόπο διαμονής του, είναι περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ… η ομογένεια έχει τη δυνατότητα να βλέπει τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, μακριά από τα πάθη της πολιτικής αντιπαράθεσης και να ενδιαφέρονται πραγματικά για το τι είναι καλό για το δημόσιο συμφέρον. Πιστεύω ότι έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε για να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις της μητέρας πατρίδας με την ομογένεια” και κατέληξε λέγοντας ότι “η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει ενωμένοι, μακριά από τον διχαστικό, πολιτικό λόγο. Εδώ στην ομογένεια αυτό το μήνυμα είναι πιο επίκαιρο. Μακάρι να το ακούσουμε όλοι και στην Ελλάδα. Δεν χρειαζόμαστε άλλους διχασμούς, δεν χρειαζόμαστε ψεύτικα διλήμματα”.