Οδεύει εκτός κυβέρνησης ο Σγουρίδης μετά τη δήλωση για Τσίπρα

Κοντά στην έξοδο από το κυβερνητικό σχήμα βρίσκεται ο Υφυπουργός Μεταφορών, Π. Σγουρίδης μετά τη χθεσινή του δήλωση σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους ψηφοφόρους του όπως οι προκάτοχοί του. Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο κ. Σγουρίδης επιχείρησε να ανασκευάσει χωρίς επιτυχία τα λεγόμενά του καθώς με διορθωτική δήλωση ανέφερε ότι σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να κάνει δήλωση κατά του κ. Τσίπρα ενώ με το θέμα θα ασχοληθεί ο πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες.

Το Μέγαρο Μαξίμου επικοινώνησε με τον Πάνο Καμμένο καθώς ο κ. Σγουρίδης προέρχεται από τους ΑΝΕΛ και ανέλαβε ο Υπουργός Άμυνας να διαχειριστεί προσωπικά το θέμα.

Αργά χθες το βράδυ ο κ. Σγουρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού. Μάλιστα για το θέμα ρωτήθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παραστατίδης ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τον κ. Σγουρίδη.

“Ο αντιπολιτευτικός λόγος ανέκαθεν είχε μια υπερβολή κακά τα ψέματα, από εκεί και πέρα κανείς μπορεί να δει τις συγκυρίες, την περίοδο εκείνη, όλα παίζουν ρόλο. Καλό είναι πλέον αυτή τη νοοτροπία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια το πολιτικό σύστημα να είναι πιο προσεκτικό, να λέει λιγότερα και να κάνει περισσότερα”, δήλωσε o κ. Παραστρατίδης σήμερα το πρωί στο Mega.

Οι αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου εναντίον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστηκε και χθες με τον Γ. Μιχελογιαννάκη να δέχεται διαμαρτυρίες έξω από το τηλεοπτικό κανάλι Creta όπου πήγε να μιλήσει.