Ζητά εμμέσως παραίτηση Θεοδωράκη από το Ποτάμι

Θέμα ηγεσίας στο Ποτάμι βάζει εμμέσως με συνέντευξή του στην “Καθημερινή της Κυριακής” ο βουλευτής του κόμματος, Χάρης Θεοχάρης υπογραμμίζοντας πως εάν δεν υπάρξουν σημαντικές αλλαγές η ΝΔ μετά την εκλογή Μητσοτάκη είναι θελκτικότερη στους ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου.

“Ο κ. Θεοδωράκης πρέπει εδώ και τώρα να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια διεύρυνσης και ενοποίησης του χώρου που αποκαλούμε ριζοσπαστικό Κέντρο. Και ίσως χρειαστεί να προσφέρει με γενναιότητα ακόμη και το ίδιο του το είναι, χάριν της ιδέας αυτής”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης.

Ερωτηθείς για το εάν υπονοεί την οικειοθελή αποχώρησή του κ. Θεοδωράκη ο κ. Θεοχάρης απαντά με νόημα ότι “το ζήτημα διαδοχής του κ. Θεοδωράκη είναι θέμα που μόνο ο ίδιος μπορεί να δρομολογήσει, όταν και αν το θεωρήσει ώριμο”.

Σχολιάζοντας σήμερα το πρωί στο Mega τις δηλώσεις του κ. Θεοχάρη, ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, υποστήριξε πως προφανώς ο συνάδελφός του εννοεί ότι το κόμμα θα πήγαινε καλύτερα με εκείνον αρχηγό και εξέφρασε την απορία σχετικά με το τι θα πάει καλύτερα εάν θυσιαστεί ως άλλη “Ιφιγένεια” ο Σταύρος Θεοδωράκης.

“Αυτό το θέμα ηγεσίας που θέτει ο κ. Θεοχάρης θα συζητηθεί, θα αναπτυχθεί και θα αποφασίσουν τα μέλη και οι φίλοι του Ποταμιού στο συνέδριο που θα γίνει σε έναν μήνα”, κατέληξε ο κ. Ψαριανός.