Ρήγας: Ακραίας νεοφιλελεύθερης αντίληψης ο Κυρ. Μητσοτάκης

«Το πολιτικό σύστημα χρειάζεται μια αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση», είναι η θέση που διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας μιλώντας στον 9.84fm για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο, προσέθεσε ο κ. Ρήγας, να μην ξεχνάμε ότι ο κ. Μητσοτάκης «είναι της ακραίας νεοφιλελεύθερης αντίληψης, είναι αυτός ο οποίος οδήγησε σε απολύσεις πολλούς εργαζόμενους, ακόμα και καθαρίστριες με χαμηλό μισθό, και είναι αυτός ο οποίος εκφράζει αυτή την άποψη εντός της χώρας».

Ο κ. Ρήγας δήλωσε, όπως σημειώνει το imerisia.gr, ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη ΝΔ έχει να κάνει με το πρόγραμμα και τις πολιτικές οι οποίες υλοποιούνται, προσέθεσε ότι τα πρόσωπα υλοποιούν πολιτικές και υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αντίποδα αυτής της στρατηγικής την οποία θέλει και επεδίωξε η ΝΔ. Είναι συνέχεια όλης αυτής της καταστροφής που έχει γίνει στην ελληνική κοινωνία και βεβαίως εδώ εντάσσεται και το ασφαλιστικό, είπε χαρακτηριστικά

Απαντώντας σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Ρήγας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει μεθοδικά και σε κινήσεις που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία. Δεν μιλάω, σημείωσε, για τη συμφωνία που αναγκαστήκαμε να υλοποιήσουμε λόγω της κατάστασης, αλλά για τα ταυτόχρονα μέτρα που παίρνονται για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την στήριξη της κοινωνίας καθώς και θεσμικά μέτρα αλλαγής και τομών στο κράτος.