Χρειάζεται η ΝΔ να περάσει από την εποχή του φαξ σε αυτήν του διαδικτύου

Θα χτίσουμε τη Ν.Δ. από κάτω προς τα πάνω με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες, ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha το βράδυ της Παρασκευής, ενώ στάθηκε στην ανάγκη να γίνουν αλλαγές «που θα μεταφέρουν τη Νέα Δημοκρατία από την εποχή του φαξ στη εποχή του διαδικτύου».

Ανέφερε δε ότι υπάρχουν οφειλές στους υπαλλήλους της Ν.Δ. «Αν δεν μπορούμε να νοικοκυρέψουμε το κόμμα, δικαίως θα μας βλέπουν με καχυποψία» σχολίασε.

Παράλληλα, προανήγγειλε, όπως σημειώνει το naftemporiki.gr, ότι, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος, το κόμμα θα αλλάξει γραφεία, φεύγοντας από τη Λεωφόρο Συγγρού, όχι για τη Ρηγίλλης, αλλά για «κάποιο απλό λιτό κτήριο σε υποβαθμισμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας». Όπως ανέφερε, είχε καταθέσει προτάσεις δημοσιονομικών ισοδυνάμων πριν από τις εκλογές και επέρριψε στην κυβέρνηση ευθύνες για το ασφαλιστικό.

«Εάν κερδίσω ο κόσμος θα δει πολύ σύντομα αλλαγές στην ηγετική ομάδα και στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση δίνοντας ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα. Θα δει αλλαγές στις οργανωτικές αλλαγές, θα κινήσω διαδικασίες για Συνέδριο και θα βάλω τάξη στα οικονομικά του κόμματος» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει σε περίπτωση ήττας, εξήγησε ότι θα στηρίξει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.