Μητσοτάκης: "ΝΔ του διαδικτύου και όχι του fax"

Ισχυρό δίλημμα για την ανανέωση της ΝΔ την επομένη των «γαλάζιων» εκλογών, έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

«Μπορώ να ανανεώσω την ΝΔ πιο ουσιαστικά και αυτό δεν έχει να κάνει με την ηλικία, παρόλο που και αυτή παίζει ρόλο» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

«Εγώ ονειρεύομαι τη ΝΔ του διαδικτύου και όχι του FAX» ήταν η αποστροφή του κου Μητσοτάκη στο δίλημμα για την επόμενη μέρα της παράταξης και της ανανέωσης της.

Χωρίς να σηκώσει τους τόνους της αντιπαράθεσης απέναντι στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πως ακόμη και εάν ηττηθεί την Κυριακή θα παραμείνει «στρατιώτης της παράταξης» σημειώνοντας ωστόσο πως ο ίδιος νιώθει σίγουρος για το αποτέλεσμα της Κυριακής και πως μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.

«Δεν είμαι νεοφιλελεύθερος πολιτικός, νοιάζομαι για το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας έτσι στις αιτιάσεις του κ. Μεϊμαράκη για τις ιδεολογικές διαφορές και την «εφαρμοσμένη πολιτική» που έχει διατυπώσει ο συνυποψήφιός του.

Για το θέμα των απολύσεων ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι κλήθηκε να υλοποιήσει μια συμφωνημένη πολιτική, σημείωσε ωστόσο χαρακτηριστικά: «Αν πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στις υπηρεσίες των γιατρών ή των καθαριστριών, θα επιλέξω αυτές των γιατρών».

Σε ότι αφορά το ασφαλιστικό, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ θα το καταψηφίσει καθώς το χαρακτήρισε ως το «αποτέλεσμα των ολέθριων πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ» ενώ απέρριψε τα σενάρια περί οικουμενικής τονίζοντας πως δεν έχει καμία εμπιστοσύνη «στον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα».

Πηγή: skai.gr