Το Ποτάμι δεν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στην προσπάθεια που κάνει να αναζητήσει συναίνεση για το ασφαλιστικό ασκεί ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, εν όψει της κατάθεσης της τελικής πρότασης στους θεσμούς για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος.

Σε ανάρτησή του στο στο Facebook, ο κ. Θεοδωράκης υποστηρίζει ότι «οι συναντήσεις του υπουργού Εργασίας είναι για τους φωτογράφους» και διαμηνύει ότι «το Ποτάμι δεν είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει το πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη

«Βρήκε, λοιπόν, η κυβέρνηση τη λύση για το ασφαλιστικό και αυτές τις ώρες την στέλνει – αν δεν την έχει στείλει ήδη – στην «τρόικα» για έγκριση. Ταυτόχρονα ο αρμόδιος υπουργός ενημερώνει τους αρχηγούς αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (!) για την πρόταση της κυβέρνησης. Είναι σαφές ότι οι συναντήσεις του κ. Κατρούγκαλου είναι για τους φωτογράφους. Καμία συζήτηση, καμία αλλαγή, καμία διόρθωση δεν μπορεί να γίνει επί των προτάσεών τους. Μόνο χειραψίες, αλληλοκατανόηση και κρύα χαμόγελα. Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Το Ποτάμι δεν είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει το πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων της κυβέρνησης. Δεν έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες με την κυβέρνηση, ούτε προφανώς και με τα άλλα πολιτικά κόμματα. Δεν θα μετέχουμε, λοιπόν, σε συναντήσεις «έτσι χωρίς πρόγραμμα» επειδή οι τύποι το επιβάλλουν. Ήμασταν και είμαστε παρόντες για τα σημαντικά. Να συνεννοηθούμε πώς θα σωθεί η χώρα. Όχι να συνεννοηθούμε πως θα είναι το κάδρο της οικογενειακής φωτογραφίας του πολιτικού συστήματος. Στα θεάματα, λοιπόν, και στις παράτες να μην μας υπολογίζουν».

 

Προτεινόμενα για εσάς