Κύκλοι: Αμέριστη η στήριξη Καραμανλή σε Μεϊμαράκη

Μπορεί μέχρι πρότινος το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή να διέρρεε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός δεν παίρνει θέση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, ωστόσο τις τελευταίες μέρες αυτός δεν κρύβει τη στήριξή του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Μετά μάλιστα και τις τελευταίες φήμες ότι οι σχέσεις των δύο έχουν διαταραχθεί, συνεργάτες του κ. Καραμανλή διευκρινίζουν: «Η στήριξη του προέδρου στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη παραμένει απεριόριστη και αμέριστη. Ο Καραμανλής, εξακολουθεί να θεωρεί ότι ο Μεϊμαράκης, είναι ο μοναδικός υποψήφιος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης την επόμενη ημέρα».

Εν τω μεταξύ, όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ του στο euro2day ο Φίλιππος Πανταζής, μια τυχαία συνάντηση στους διαδρόμους της Βουλής έχει το δικό της ενδιαφέρον αφού το τετ α τετ έγινε μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πάγοι» μετά τον πρόσφατο καυγά των δύο έσπασαν, με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ να λέει προς τον κ. Μητσοτάκη ότι «είναι η πλέον σοβαρή υποψηφιότητα, με τα πιο πολιτικά χαρακτηριστικά».