Αμφιβολίες Ευ.Μεϊμαράκη για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας

Το φόβο του για την επερχόμενη εκλογική διαδικασία κατέθεσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε πως φοβάται για το πόσο αδιάβλητη θα είναι η εκλογική διαδικασία της ΝΔ: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι η διαδικασία θα είναι αδιάβλητη. Κανείς μας δεν μπορεί να το εγγυηθεί», δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, σχετικά με τα όσα ακούστηκαν περί δόλου: «Ουδέποτε μίλησα για δόλο και τέτοια. Όσοι πιστεύουν ότι υπάρχει δόλος να πάνε στη Δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρώτος γύρος της εκλογικής διαδικασίας κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε εν συνεχεία, ότι «τα προβλήματα της χώρας απαιτούν συνεννόηση με κάποιον που δεν θα σε αδειάσει μετά, όπως έγινε τον Αύγουστο», ενώ διευκρίνισε ότι ουδέποτε ζήτησε τη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Μίλησα για συνεννόηση στο οικονομικό πρόγραμμα» πρόσθεσε.

«Θα πρέπει να έχουμε συζήτηση με τον κ. Τσίπρα ώστε να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να τείνει προς την κατεύθυνση μας» συνέχισε, καθιστώντας ωστόσο, σαφές ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα του κ. Τσίπρα.