"Τεράστιο δώρο στο ΣΥΡΙΖΑ η αναβολή των εκλογών"

«Τεράστιο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε μια πιθανή καθυστέρηση των εκλογών στην ΝΔ για την ανάδειξη νέου προέδρου ο υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας και σημείωσε ότι δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιοι θέλουν να πάει πίσω η όλη διαδικασία.

«Όλοι ενδιαφερόμαστε για την αξιοπιστία και τη διαφάνεια», αλλά «είναι πολύ σημαντικό να κλείσει γρήγορα αυτή η πληγή», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας και εξήγησε ότι «οι φίλοι της ΝΔ θέλουν εκλογές το συντομότερο και όποιος βγει θα έχει τη στήριξη όλων. Το αίτημα είναι καθολικό: “Κλείστε γρήγορα αυτή την πληγή”».

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση του φιάσκου στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου ο κ. Τζιτζικώστας υποστήριξε ότι το θέμα «έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, τώρα προέχει να κλείσουμε την πληγή, δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξε δόλος», και εμφανίστηκε απολύτως ενωτικός με τους συνυποψηφίους του, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει ρήγμα στην Νέα Δημοκρατία, κανείς δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με κανέναν. Στις εκλογές είναι πολύ λογικό να πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Ανήκουμε όλοι στην ίδια οικογένεια, αντίπαλός μας είναι μόνο ο Τσίπρας».