Καταγγελία-Βόμβα από Ξουλίδου: στέλεχος της ΝΔ μου προσέφερε 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας- Μου είπε ότι ο Μελάς έχει ήδη δωροδοκηθεί!

Σε καταγγελία για απόπειρα χρηματισμού της από στέλεχος της Ν, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας προέβη η Βουλευτής των ΑΝΕΛ κα. Σταυρούλα Ξουλίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο κανάλι Blue Sky.

Η κα. Ξουλίδου, που έλαβε μέρος στο πάνελ της εκπομπής του Άκη Παυλόπουλου αποκάλυψε ότι  στέλεχος της ΝΔ της πρότεινε σε τηλεφωνική τους συνομιλία το χρηματικό ποσό των 3 εκατ. για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέγοντά της ότι με τον τρόπο αυτό “θα έλυνε το οικονομικό της πρόβλημα”.

Όπως ανέφερε η Βουλευτής των ΑΝΕΛ, το συγκεκριμένο στέλεχος ότι “τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια» αλλά και ότι ο συνάδελφός της, επίσης Βουλευτής των ΑΝΕΛ, κ.Παναγιώτης  Μελάς έχει ήδη δωροδοκηθεί!

Ο Κ. Μελάς παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, ο οποίος μαινόμενος χαρακτήρισε  τα περί χρηματισμού του “αισχρότητες, “ψέμματα” και “κακοήθειες” και απαίτησε από την κα Ξουλίδου να του αποκαλύψει το όνομα του συνομιλητή της για να υποβάλει μήνυση, απειλώντας ότι αν δεν του το δώσει θα υποβάλλει μήνυση στην ίδια.

Η κα Ξουλίδου απάντησε ότι δεν μπορεί να το πει “στον αέρα” και δεσμεύτηκε ότι θα του το δώσει το πρωί.

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμένος.

Ο κ. Καμένος δήλωσε ενημερωμένος για όσα κατήγγειλε η κ. Ξουλίδου αναφέροντας ότι, όταν τον ενημέρωσε για την απόπειρα δωροδοκίας, τη συμβούλευσε να αποδεχθεί, ώστε να παγιδέψουν τον συγκεκριμένο κύριο, αφού πρώτα θα είχαν ενημερώσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας.

Αποκάλυψε δε ότι, ενήργησαν προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε να οριστεί ένα ραντεβού στο γραφείο της Βουλευτού αλλά το εν λόγω στέλεχος ανέβαλε το ραντεβού δύο φορές.