Ο ρόλος... της Beyonce στα επενδυτικά σχέδια Μάρδα

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, που όπως δείχνουν τα πράγματα, βρήκε «τον εαυτό του» στη νέα του θέση, συζητεί την ιδέα για μια νέα καμπάνια προβολής της χώρας με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.

Μετά την αποκάλυψη ότι το νησάκι της Αιγιλείας, απέναντι από τα Στύρα Ευβοίας, θα επιχειρηθεί να μετατραπεί σε «θερινό Νταβός», ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, ξεδιπλώνει τα νέα σχέδια του για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, που όπως δείχνουν τα πράγματα, βρήκε «τον εαυτό του» στη νέα του θέση, συζητεί, όπως αποκάλυψε μιλώντας την Κυριακή στο «mega», με την Υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά την ιδέα για μια νέα καμπάνια προβολής της χώρας με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.

Στις σκέψεις που μοιράζεται με τη συνάδελφό του είναι η διοργάνωση «ενός μεγάλου κονσέρτου που θα έρθουν φωνές απ’ όλο τον κόσμο, πολύ υψηλού επιπέδου».

Μάλιστα ο κ. Μάρδας έδωσε μια γεύση από το πώς φαντάζεται το σκηνικό της εκδήλωσης αν και όπως είπε «σας δίνω μια πρωτόλεια εικόνα, ενός ανθρώπου που δεν ασχολείται με τα σκηνοθετικά».

Σύμφωνα με τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο υφυπουργός Εξωτερικών στη σκηνή κυριαρχεί μια τραγουδίστρια και πίσω της, μέσω ημικυκλικής οθόνης, προβάλλονται εικόνες από την Ελλάδα.

Όσο για τις «φωνές υψηλού επιπέδου» που θα μπορούσαν να επιστρατευτούν για να διαφημίσουν τη χώρα μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ο Δημήτρης Μάρδας θα «έβλεπε» την Beyonce, ακόμη και τη Shirley Bassey.

Πηγή: protothema.gr

Προτεινόμενα για εσάς