Καμμένος: Από αύριο προχωράμε σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Α. Τσίπρα

Ο ελληνικός λαός αποφάσισε και έδωσε μια πατριωτική ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος. «Προχωράμε στη νέα ημέρα με ενωμένους τους Ελληνες. Η νέα διακυβέρνηση έχει στόχο την έξοδο από την λιτότητα και την ανεργία».

«Παρά τον ανελέητο πόλεμο που δεχτήκαμε οι Έλληνες μας ανέδειξαν εγγυητή», δήλωσε. «Από αύριο με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα προχωρήσουμε σε κυβέρνηση που θα βγάλει την Ελλάδα από τα μνημόνια. Η ανάπτυξη θα έρθει».

«Το χθες τελείωσε. Οι Έλληνες θα ενωθούμε. Άνθρωποι από διαφορετικές καταγωγές αλλά με μία αγάπη: την Ελλάδα. Από αύριο ξεκινά μια νέα πορεία».

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ ευχαρίστησε τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν και έδωσαν ένα αγώνα ενάντια σε δημοσκόπους-απατεώνες και δολοφόνους της μεταπολίτευσης, όπως είπε. Τα πάρτι στη Μύκονο με τις σαμπάνιες των 60.000 ευρώ τελείωσαν, όπως τελείωσε και το πάρτι στα εξοπλιστικά, προσέθεσε.

Ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε ότι είχε ήδη τηλεφωνική συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο πιθανότατα θα συναντηθεί εντός των επομένων ωρών.