Λαγκάρντ: «Οι απειλές που δέχτηκα προέρχονταν από μέσα κοινωνικής δικτύωσης»

Οι απειλές που δέχτηκε η Κριστίν Λαγκάρντ κατά της ζωής της όταν αναφέρθηκε στη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα προέρχονταν από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook κ.ά.), δηλώνει η ίδια η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) με επιστολή της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου.

Ειδικότερα, η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ευχαριστεί τον κ. Αθανασίου για την άμεση παρέμβασή του, και διευκρινίζει ότι «οι απειλές για τις οποίες έκανα λόγο αναφέρονται σε διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται εδώ και δύο χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Λόγω των απειλών, δηλώνει η κ. Λαγκάρντ, το ΔΝΤ χρειάστηκε να λάβει ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, έκτοτε όμως δεν ασχολήθηκε περαιτέρω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, η κ. Λαγκάρντ εκφράζει επίσης την ικανοποίησή της για τις μέχρι τώρα μεταρρυθμίσεις προς αποκατάσταση των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Διαβάστε τη συνέχεια:

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5180881/lagkarnt-oi-apeiles-poy-dexthka-proerxontan-apo-mesa-koinwnikhs-diktywshs/