Το προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ δημοσιοποίησε το προεκλογικό του σποτ, στο οποίο χρησιμοποιείται ένα απόσπασμα του Μενέλαου Λουντέμη και καλεί σε υπερψήφιση του κόμματος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Σε ευθεία επίθεση προσωπικά κατά των Γ.Παπανδρέου, Αντ.Σαμαρά, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του Παναγιώτη Λαφαζάνη εγκαινιάζει την προεκλογική του εκστρατεία το ΚΚΕ.

Αντίθετο το ΚΚΕ στο ντιμπέιτ 

Την κατηγορηματική του αντίθεση στο ενδεχόμενο διεξαγωγής ντιμπέιτ μεταξύ του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, εκφράζει το Κομμουνιστικό κόμμα.

Όπως τονίζει ο Περισσός σε ανακοίνωσή του, «η διενέργεια ενός τέτοιου ντιμπέιτ μόνο στόχο έχει την τεχνητή πόλωση και τον εγκλωβισμό του λαού σε ένα κακέκτυπο του παλιού δικομματισμού». Παράλληλα, καταλογίζει σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ότι συμφώνησαν «πίσω από την πλάτη των άλλων κομμάτων».

Επιπλέον, το ΚΚΕ, εκφράζει τη διαφωνία του και στο ενδεχόμενο πραγματοποίησης ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών, καθώς, όπως εκτιμά, η προηγούμενη εμπειρία έχει δείξει ότι δεν προσφέρει τίποτα στην αντικειμενική και ολόπλευρη ενημέρωση του ελληνικού λαού για τις θέσεις των κομμάτων, μέσω μιας διαδικασίας παράλληλων μονολόγων. «Η διαφωνία του ΚΚΕ αφορά στην ουσία και όχι τις ημερομηνίες», καταλήγει ο Περισσός.