Αλ. Μητρόπουλος: Δεν θέλω να είμαι βαρίδι αλλά είμαι πρώτος στην περιφέρεια σε ψήφους

Δεν υπάρχει θέμα με το να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι οι ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει εκτός λίστας και άρα εκτός ψηφοδελτίων λόγω της εκκρεμούς υπόθεσης φοροδιαφυγής ύψους ενός εκατ. ευρώ για την οποία έχει κατηγορηθεί τόνισε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος

Μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega o κ. Μητρόπουλος αφού παραδέχθηκε ότι για ορισμένα μέτρα στην κρίσιμη ψηφοφορία για την έγκριση του τρίτου Μνημονίου «ψήφισα με πόνο ψυχής “παρών”», παράλληλα σημείωσε ότι «την επαύριο της στάσης μου αυτής έθεσα στον Αλέξη Τσίπρα αν υπάρχει ζήτημα με το “παρών” και μου είπε ότι δεν υπάρχει».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε ότι «θα ερευνήσω όμως αν κάποιοι έθεσαν στην πολιτική γραμματεία θέμα με την υποψηφιότητά μου» και επεσήμανε στο Mega ότι τις τελευταίες πέντε ημέρες «μίλησα τετράκις με τον Τσίπρα και δεν μου είπε κάτι. Έκτοτε δεν έχω πληροφόρηση. Δεν θέλω να είμαι βαρίδι αν δεν με θέλει. Αλλά είμαι πρώτος στην περιφέρεια βουλευτής και τριπλασιάσα τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης ανακοίνωσε ότι «θα ζητήσω πάλι την άποψή του αν με θέλει ως υποψήφιο» στη σημερινή πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθηναΐδα.