Ολ.Γεροβασίλη: Ο ελληνικός λαός έχει εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα

Ο ελληνικός λαός έχει εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα και αυτό θα αποτυπωθεί στις κάλπες, εκτίμησε η Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Όλγα Γεροβασίλη, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha».

Επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της προσφυγής στις κάλπες, η κ. Γεροβασίλη έθεσε το δίλημμα «ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας ή παλιές, φθαρμένες δυνάμεις».

Αναφερθείσα στα κόμματα της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, υποστήριξε ότι το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά ότι «οι πολιτικές, που είναι καταδικασμένες». «Ακόμα και σήμερα τα συγκεκριμένα κόμματα δεν φαίνεται να αλλάζουν πρόγραμμα» διευκρίνισε.

Κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο Ποτάμι, εξήγησε ότι «οι θέσεις του είναι συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες».

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Γεροβασίλη επανέλαβε ότι «με τους ΑΝΕΛ είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία» και υπενθύμισε ότι η συνεργασία μαζί τους «ήταν επί προγραμματικών συγκλήσεων και τηρήθηκαν οι όροι, ήταν μια πολύ σωστή στάση με άνετη συγκυβέρνηση σε όλο αυτό το διάστημα».

Σχετικά με τους αποχωρήσαντες, η κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται να μπούμε σε κανέναν εμφύλιο» ενώ εξέφρασε την ελπίδα «να μην υπάρξει μικροπολιτική σκοπιμότητα, αλλά να προχωρήσουμε με σεβασμό στη διαφορετικότητα και τις αντιλήψεις που μοιραστήκαμε».