Μητρόπουλος: Εκείνοι που δημιούργησαν το «φαινόμενο Κωνσταντοπούλου» το υποτίμησαν

«Το φαινόμενο “Κωνσταντοπούλου” το έχουν υποβαθμίσει και αυτοί που το δημιούργησαν και αυτοί που το εκτόξευσαν», υποστήριξε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοσταθμό Real FM.

Σε ερώτηση για αν πιστεύει ότι η κ. Κωνσταντοπούλου και ο κ. Γλέζος θα συνταχθούν με την Λαϊκή Ενότητα απάντησε: «Το φαινόμενο “Κωνσταντοπούλου” το έχουν υποβαθμίσει και αυτοί που το δημιούργησαν και το εκτόξευσαν. Είναι φαινόμενο διάρκειας, έχει μεγάλη εκρηκτικότητα και αποδοχή στην κοινωνία και μέσα από αυτή την περιγραφή που σας κάνω, άλλων ήταν κορυφαία επιλογή, όπως και εμένα. Είχαμε αναδειχθεί στη δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη περιφέρεια, με ρεκόρ ψήφων των τελευταίων δεκαετιών. Εγώ επελέγη ως αναπληρωτής της».

«Όσοι νομίζουν ότι έχει μικρή διάρκεια το φαινόμενο “Κωνσταντοπούλου”, το υποτιμούν. Θα πέσουμε σε ραγδαίες εξελίξεις. Και με αυτό το οποίο βλέπουμε ως φαινόμενο, φαίνεται ότι πέρα από τους μισθούς, τις συντάξεις, τους φόρους, το φαινόμενο “Κωνσταντοπούλου” θα είναι κυρίαρχο και ας πάψουν κάποιοι που το δυνάμωσαν να το υποτιμούν. Δεν βλέπω να μην έχει πολιτικό και κοινοβουλευτικό ρόλο στην επόμενη Βουλή ως στοιχεία του παζλ του δικού της πολιτικού σχεδίου, άρα βλέπω να συμμαχεί και ενδεχομένως η εγγύτερη συμμαχία είναι αυτή που είπατε, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη», συνέχισε ο κ. Μητρόπουλος.