Ποτάμι: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί ως προπαγανδιστική μηχανή το κράτος

Tη χρησιμοποίηση του κράτους ως απροκάλυπτη προπαγανδιστική μηχανή του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του Το Ποτάμι ενόψει του δημοψηφίσματος.

«Η κυβέρνηση υπό το κράτος απόλυτου πανικού, δεν διστάζει να μετατρέπει τη δημόσια διοίκηση, που πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι, σε φέουδο της επιστρατεύοντας την υπέρ του “όχι”. Πρόκειται για τυπικό δείγμα της ολοκληρωτικής νοοτροπίας που διακατέχει τους κυβερνώντες», τονίζεται στην ανακοίνωση και επικαλείται ως παραδείγματα:

Σε αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομικών γίνεται συγκέντρωση υπέρ του “οχι” με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.Γ.Κατρούγκαλο. Την Γενική Γραμματέα Ισότητας των Φίλων, κ. Φωτεινή Κούβελα, η οποία την Δευτέρα 29 Ιουνίου, κατόπιν ημερίδας της ΓΓΙΦ, που έγινε στο πλαίσιο έργου συγχρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ, κάλεσε τις γυναίκες να ψηφίσουν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου καθώς και την επίσημη κρατική ιστοσελίδα για το δημοψήφισμα, η οποία λειτουργεί με πόρους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

«Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό για την διενέργεια του δημοψηφίσματος κ. Βούτση και ζητάμε να πάψει αμέσως να χρησιμοποιεί τον κρατικό μηχανισμό ως φέουδο με σκοπό την επιρροή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος», αναφέρει το Ποτάμι.