ΑΝΕΛ: "Ναι" στις ελληνικές προτάσεις, "όχι" στις εισαγόμενες

«Πρέπει να πούμε ένα βροντερό “όχι”», τόνισε ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στη συζήτηση επί της πρότασης της κυβέρνησης για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την πρόταση των τριών θεσμών.

«Λέμε “ναι” στις ελληνικές προτάσεις, λέμε “όχι” στις εισαγόμενες» ανέφερε, τονίζοντας ότι «το δίλημμα δεν ήταν ποτέ για το ευρώ, είμαστε υπέρ του ευρώ και θέλουμε το μέλλον των παιδιών μας στο ευρώ». Και συμπλήρωσε: «Λέμε “όχι” στο αλλοδαπό δίκαιο και στο Μνημόνιο που μας κατέστρεψε».

Ο κ. Καμμένος άσκησε έντονη κριτική στη στάση των τριών θεσμών απέναντι στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας για «προσπάθεια απόλυτης ταπείνωσης», για να προσθέσει ότι οι δανειστές, μέσα από τα μνημόνια, επιδίωξαν τη φτωχοποίηση της χώρας και «μάς επέβαλαν τη στρατηγική να τρώμε τις σάρκες μας».

Σχετικά με το ζήτημα του χρέους, ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ επισήμανε ότι αυτό δεν είναι βιώσιμο και ότι σε μεγάλο βαθμό τα χρήματα που παίρναμε πήγαιναν για την εξυπηρέτηση των τόκων του χρέους. Επιπλέον, κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής μια σειρά από έγραφα σχετικά με το θέμα αυτό

Πηγή: ΑΠΕ