Κωνσταντινόπουλος: «Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας»

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου του κόμματος, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι «ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, έφτασε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Εκεί τον υποδέχτηκαν φίλοι του με τους οποίους συνομίλησε για λίγο και στην συνέχεια άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε αμέσως μετά ότι, «σήμερα ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας, με ευθύνη, σχέδιο, δράση και αλήθεια για να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας με την ευθύνη και την δύναμη της γενιάς μας».

Την ίδια ώρα, κανονικά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε όλη την Πελοπόννησο και η προσέλευση φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ, στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου Προέδρου χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.