Παπαδημούλης: Απεστάλη χθες από την κύβερνηση πρόταση 47 σελίδων για συμφωνία

Κείμενο που αποτελείται από 47 σελίδες απέστειλε η ελληνική κυβέρνηση στους εταίρους, όπως ανέφερε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μαζί με τα μέλη του Προεδρείου της ευρωομάδας της Αριστεράς.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας με δημοσιογράφους εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, στη συνάντηση ο κ. Τσίπρας τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις διαπραγματεύσεις. “Είδαμε έναν Πρωθυπουργό σταθερό, ήρεμο, αποφασισμένο και αισιόδοξο”, υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε ότι πλέον είναι η ώρα των ηγετών να πάρουν την πολιτική τους ευθύνη και να ανταποκριθούν ρεαλιστικά.

Παράλληλα στις δηλώσεις του σημείωσε ότι το κείμενο – πρόταση προς τους εταίρους είναι 47 σελίδες και εστάλη τη Δευτέρα. Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αισιοδοξία του για επίτευξη συμφωνίας, αναφέροντας με νόημα πως “αρκεί η άλλη πλευρά να δείξει το ίδιο ρεαλισμό που δείχνει η ελληνική κυβέρνηση”. Καταλήγοντας ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε τη στάση των εταίρων λέγοντας με νόημα ότι “δεν νομίζω ότι οι άλλοι είναι πλήρως ενωμένοι μεταξύ τους”.