«Φωτιά» πήραν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το σκίτσο του Πρωθυπουργού

Ένα σχέδιο που σίγουρα δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο, ζωγράφισε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στις σημειώσεις που κρατούσε το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή, στην «Ώρα του Πρωθυπουργού». Η κάμερα κατέγραψε τις σημειώσεις του κ. Τσίπρα στις οποίες φαίνεται να έχει ζωγραφίσει μια κάλπη, περιμετρικά από το εθνόσημο που υπάρχει στα σχετικά χαρτιά του κοινοβουλίου.

τσιπρας1

Η «ζωγραφιά» του Πρωθυπουργού όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε αναλόγως. Πολλοί αναρωτήθηκαν αν σημαίνει, όντως, κάτι, δηλαδή εκλογές ή δημοψήφισμα ή απλά πρόκειται για ένα τυχαίο σχέδιο. Ας μην ξεχνάμε και αυτό που λένε άλλωστε και οι Βρετανοί για τα σύμβολα και το τι αυτά δηλώνουν. «Φωτιά» πήραν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να δίνουν ο κάθε ένας τη δική του ερμηνεία στη ζωγραφιά του Αλέξη Τσίπρα.

«Ευτυχώς που αντί για κάλπη, δεν ζωγράφισε ένα παγόβουνο», ήταν το αιχμηρό σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Έντονα σχολιάστηκε και το βιβλίο που κρατούσε ο Πρωθυπουργός ανά χείρας και ήταν το βιβλίο του Σωτήρη Οικονόμου «Θρησκευτικός Λόγος – Το χαλινάρι της ελευθεροφροσύνης» από τις εκδόσεις Δίον.