Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Δ. Σιούφας

Τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Σιούφας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συνάντηση, καθώς, όπως είπε, του δίνεται η δυνατότητα να εκφράσει τις απόψεις, τις σκέψεις και τις ανησυχίες του «για τη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η πατρίδα μας».

Μάλιστα, παρατήρησε ότι «στη Βουλή γίνεται η εθνική συζήτηση. Η κυβέρνηση παίρνει τις εθνικές αποφάσεις. Γύρω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας χτίζεται η εθνική συνεννόηση, καθώς επίσης και η εθνική συνοχή». Καταλήγοντας, ευχήθηκε καλή θητεία στον κ. Παυλόπουλο και εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επιτυχία του στο έργο το οποίο αναλαμβάνει «σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας».

Απαντώντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε: «Εγώ γυρνώ λίγο πίσω σε θέματα που μας αφορούν. Στο πώς ξεκίνησε η πολιτική μου σταδιοδρομία. Γυρνάω και σ’ αυτό και απ’ αυτό ως αφετηρία θα συζητήσουμε τα υπόλοιπα. Γιατί οι απόψεις μας δεν αλλάζουν από τότε».