Ο Ευάγγελος Αντώναρος δήλωσε τη στήριξή του στο "Σύνδεσμο 74"

Ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στο Facebook δήλωσε τη στήριξή στο «Σύνδεσμο 74», τονίζοντας πως πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια στελεχών που “και ιδεολογία έχουν και να οργανώνουν την παράταξη ξέρουν όποτε χρειάζεται”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Αντώναρου:

«Θαυμάσια πρωτοβουλία των μπαρουτοκαπνισμένων στελεχών της μεγάλης παράταξής μας από το 1974 μέχρι σήμερα.

Τους στηρίζω ανεπιφύλακτα.

Πρόκειται για μια μαζική (κι απ ο.τι μαθαίνω πολύ καλά οργανωμένη) συγκέντρωση ανθρώπων που μόνο να προσφέρουν ξέρουν. Στελεχών που και ιδεολογία έχουν και να οργανώνουν την παράταξη ξέρουν όποτε χρειάζεται. Και ξέρω ακριβώς τι λέω.

Καταλληλότερη στιγμή για το ξεδίπλωμα κάθε αντίστοιχης πρωτοβουλίας δεν υπάρχει. Και γυρίζουμε με περιφρόνηση τη πλάτη στους καρεκλοκένταυρους καθώς και τους αλεξιπτωτιστές και τα παπαγαλάκια που τους ακολουθούν με υπερβάλλοντα ζήλο και κραυγές που μας ντροπιάζουν.

Τώρα — όχι αύριο — είναι η ώρα για να αναληφθούν συγκεκριμένες, όχι νεφελώδεις πρωτοβουλίες γα ένα νέο ξεκίνημα. Με μια ουσιαστική παρακαταθήκη : Τις αρχές και τις αξίες που μας άφησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής — και που κάποιοι λίγοι βεβηλώνουν για δικό τους όφελος. Κύριος στόχος μας δεν μπορεί να είναι παρά η επανασύνδεση της κεντροδεξιάς παράταξης με τη κοινωνία. Ο διάλογος με μεγάλες ομάδες ολιών που αποξένωσε η σημερινή ηγετική ομάδα. Χωρίς ακραίες κορώνες, μακριά από νεοφιλελεύθερες δοξασίες.

Κανείς δεν θα συγχωρήσει όποιους δειλιάσουν.

Οι στιγμές για τη χώρα είναι αποφασιστικές. Κι όποιος νομίζει ότι μπορεί για λόγους προσωπικής στρατηγικής να γυρίσει τη πλάτη του στις ευθύνες που του αντιστοιχούν θα βρεί απέναντι του όσους τον στήριξαν μέχρι τώρα.

Η παράταξη μας ήταν πάντα δύναμη ευθύνης.

Έβαζε τη πατρίδα και το εθνικό συμφέρον πάνω από τις στενές κομματικές επιδιώξεις.

Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε και τώρα που μας περιμένουν δύσκολες αποφάσεις.

Σε πείσμα όσων πολιτεύονται με κύριο γνώμονα την προσωπική πολιτική τους επιβίωση».