Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πράξη 2η – Χωρίς Σλούκα και Ντόρσεϊ οι «αιώνιοι» στον δεύτερο τελικό

Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει να πονάει και τίθεται εκτός αποστολής στο σημερινό Game 2 με τον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη καταπόνηση που είχε ο αρχηγός του τριφυλλιού στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι κοστίζει ακριβά στον Παναθηναϊκό.

Ο Σλούκας έπαιξε σερί 17 λεπτά (και συνολικά 23) στο παιχνίδι αυτό και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά κάτι που δεν θα γίνει ούτε απόψε στο T Center.

Μετά το πρωινό shoot around αποφασίστηκε πως δεν μπορεί να μπει στην 12άδα και θα προετοιμαστεί ελπίζοντας να προλάβει το Game 3 της σειράς.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Χωρίς Ντόρσεϊ οι ερυθρόλευκοι

Εκτός πλάνων του αποψινού δεύτερου τελικού της Stoiximan Greek Basketball League στις 21:00 στο T-Center τέθηκε για τον Ολυμπιακό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο έμπειρος γκαρντ δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Μπαρτζώκα για το Game 2 με τον Παναθηναϊκό, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Γι’ αυτό και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, αφού σήμερα δεν μπόρεσε να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Ροή Ειδήσεων

Η Αττική εκπέμπει SOS: Ρύπανση, καύσωνες και πυρκαγιές συνθέτουν εκρηκτικό κοκτέιλ

Η εικόνα των πυκνών μαύρων καπνών που σκέπασαν τον...

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή της χρονιάς – Πράσινος ο Γιαμπουσέλε

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό...

Τραμπ: Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν «τελείωσε»

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η κατάπαυση του πυρός...

O Γιώργος Μαζωνάκης πιο αποκαλυπτικός από ποτέ: «Ήμουν η χαρά του Δρομοκαΐτειου»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, έπειτα από πολλά γεγονότα στην προσωπική του...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες