Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, 2026
11 C
Athens

Παγκράτι: Μυστήριο με σορό άνδρα μετά από φωτιά σε αυτοκίνητο – Βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού

Παγκράτι: Συναγερμό στις αρχές προκάλεσε ο εντοπισμός μιας σορού άνδρα σε αυτοκίνητο στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην οδό Μάρκου Μουσούρου στο Παγκράτι.

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά σε αυτοκίνητο σε ερημικό σημείο, κοντά στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Μετς.

Οι οχτώ πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό του τζιπ, και συγκεκριμένα στη θέση του συνοδηγού, υπήρχε η σορός ενός ανθρώπου αγνώστων στοιχείων.

Άμεσα ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και η Ασφάλεια με τους αστυνομικούς αφενός να συλλέγουν στοιχεία από το αυτοκίνητο και αφετέρου να ψάχνουν ποιες κάμερες από κατοικίες της Μουσούρου «βλέπουν» προς το σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.

Η σορός παρέμενε στο σημείο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς η έρευνα συνεχιζόταν, με όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, να είναι ανοιχτά.

Σημειώνεται ότι το τζιπ, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ήταν σταθμευμένο στο ίδιο σημείο από το μεσημέρι της Τετάρτης και έχει ξένες πινακίδες, κόκκινου χρώματος -με το φορμάτ (τρεις αριθμοί, ακολουθούμενοι από τρία γράμματα) να παραπέμπει σε πινακίδες κυκλοφορίας Βελγίου.
Σημειώνεται ότι από τη φωτιά προκλήθηκαν φθορές σε ένα ακόμη όχημα που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

Ροή Ειδήσεων

Κύκλωμα εκβιασμών στην Κηφισιά: Ο μεγαλοκατασκευαστής, η δικηγόρος και η κ. Τέντη

Ένα εξαιρετικά σκοτεινό κύκλωμα λειτουργεί στην Κηφισιά «κάτω από τα ραντάρ» των...

Κακοκαιρία: Χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες – Ήχησε το 112 στην Αττική

Κακοκαιρία: Ήχησε το πρωί της Τετάρτης (21/1) το 112 στους κατοίκους...

Κυριάκος Πιερρακάκης: Η ανάρτηση για το πρώτο του Eurogroup ως πρόεδρος – «Πολλές προκλήσεις, κοινή βούληση για συνεργασία»

Η επίσημη πρώτη του Κυριάκου Πιερρακάκη στο τιμόνι του Eurogroup έγινε χθες εν...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες