Γεωργιάδης: «Πάει πολύ καλά το καλάθι του νοικοκυριού»

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε σήμερα (4/11) πως το «καλάθι του νοικοκυριού» πάει πολύ καλά.

«Σε όλες τις αλυσίδες το καλάθι του νοικοκυριού πάει παρά πολύ καλά, να το πω λίγο λαϊκά έχει ”ξεπουλήσει” δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ράφια από τα προϊόντα του καλαθιού», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, κάνοντας αυτοψία σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ.

«Οι τιμές έχουν αρχίσει να πέφτουν. Το καλάθι πάει καλά, ο κόσμος το στηρίζει και αγοράζει μαζικά, και οι τιμές αρχίζουν και πέφτουν, αυτό ενδιαφέρει τον καταναλωτή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο ίδιος αναγνώρισε πάντως, ότι πρέπει να βρεθεί λύση για ειδικές κατηγορίες, πχ. τους διαβητικούς που δεν έχουν πρόσβαση σε ορισμένα προϊόντα.

Ο υπουργός απάντησε και στον ΓΓ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, δήλωσε ότι ο κόσμος αγοράζει τα προϊόντα, παρά το γεγονός ότι θα ασκήσει κριτική, και θα πουν και τον… καπαμά τους, κάνοντας αναφορά σε υβριστικό σχόλιο πολίτη που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Διότι ωραίο είναι να λεμέ κάνα αστείο κ. Κουτσούμπα για τον καπαμά, αλλά να ξέρει ότι στη Σοβιετική Ένωση τα ράφια ήταν άδεια, εδώ τα ράφια είναι γεμάτα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Μάθαμε από τι υλικό φτιάχνεται ο καπαμάς τελικά σχετικά με το καλάθι του νοικοκυριού», σχολίασε την Πέμπτη (3/11) ο κ. Κουτσούμπας, κάνοντας λόγο για εμπαιγμό των νοικοκυριών.