efood: Άμεση οικονομική ενίσχυση των διανομέων του

Σε συνέχεια της αύξησης των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων, παγκοσμίως και στην Ελλάδα, το efood, προχώρησε σε άμεση οικονομική ενίσχυση των διανομέων του, έτσι ώστε να απορροφήσει τη διαφορά του κόστους των καυσίμων, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

Συγκεκριμένα, το efood αυξάνει κατά 50% την υφιστάμενη αποζημίωση προς τους διανομείς πλήρους και μερικής απασχόλησης, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, καταβάλλοντας 0.15€ ανά χιλιόμετρο διαδρομής -αντί για 0.10€ που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Η οικονομική ενίσχυση, συνολικά προβλέπεται να ξεπεράσει τα 100.000€ και υπερκαλύπτει το κόστος των καθημερινών διαδρομών των διανομέων.

Η απόφαση του efood για την επιπλέον, άμεση παροχή προς τους διανομείς, θα συνεχίσει ανάλογα με τις εξελίξεις που διαμορφώνουν το τελικό κόστος των καυσίμων, σε μια προσπάθεια της εταιρείας να δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες και δεδομένα εργασίας για τους εργαζόμενούς της.

Το efood, παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες διανομέων στην Ελλάδα, διαθέτοντας ένα στόλο με περισσότερους από 5.000 διανομείς, σε 100 πόλεις και διατηρεί μια σταθερή πολιτική αποζημίωσης καυσίμων, η οποία καλύπτει το σύνολο του αντίστοιχου κόστους των διανομέων.

Το efood υλοποιεί τα τελευταία χρόνια μια συνεκτική πολιτική παροχών προς τους εργαζόμενούς του, τόσο για την ομάδα των διανομέων όσο και για τους 800 και πλέον εργαζόμενους που δημιουργούν και υποστηρίζουν την ηλεκτρονική του πλατφόρμα, οι οποίες περιλαμβάνουν κατά περίπτωση, πέρα από τους ανταγωνιστικούς μισθούς, ιδιωτική ασφάλιση, κάρτα φαγητού, συμμετοχή σε προγράμματα ψυχικής υγείας και ευεξίας, παροχή πλήρους επαγγελματικού εξοπλισμού, μηνιαίο bonus απόδοσης ή πρόσθετη αμοιβή ανάλογη με τις χιλιομετρικές αποστάσεις καθώς και μηνιαία παροχή σε κάρτα καυσίμων, κάτι που του επιτρέπει να βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, βάσει του Best Workplace Hellas.