Το 2016 ξεκινά δρομολόγια το Harmony of the Seas

Τον Απρίλιο του 2016 πρόκειται να ξεκινήσει δρομολόγια η νέα γενιά κρουαζιερόπλοιου κατηγορίας Oasis, της Royal Caribbean International, το Harmony of the Seas. Το τρίτο στην κατηγορία Oasis κρουαζιερόπλοιο – της οποίας είναι από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο – θα συνεχίσει τη φιλοσοφία της βραβευμένης για την καινοτομία και τη φαντασία της εταιρία κρουαζιέρας,  προσφέροντας μοναδική εμπειρία διακοπών στους επιβάτες της.
«Ενορχηστρώσαμε μια πληθώρα νέων συναρπαστικών ιδεών με τις καλύτερες καινοτομίες της Royal Caribbean και αγγίξαμε την τέλεια συγχορδία για τους τολμηρούς επιβάτες μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ονομάσαμε το τρίτο πλοίο μας κατηγορίας «Oasis Harmony of the Seas», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean International Michael Bayley.
Το Harmony of the Seas θα εκτείνεται σε 16 καταστρώματα, με 227.000 κόρους, θα μεταφέρει 5.479 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες ενώ θα διαθέτει 2.747 καμπίνες. Τα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας OASIS είναι αρχιτεκτονικά θαύματα τα οποία φιλοξενούν κατ΄ αποκλειστικότητα επτά θεματικές γειτονιές που  περιλαμβάνουν το Central Park, το Boardwalk, το Royal Promenade, τη γειτονιά αθλητισμού και πισίνας, το Sea Spa, το γυμναστήριο και τη γειτονιά ψυχαγωγίας και απασχόλησης νεολαίας. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους  στις  τρεις πολυώροφες νεροτσουλήθρες του πλοίου,  μία  από τις οποίες θα περιλαμβάνει και μια τεράστια σαμπανιέρα στο τέλος της διαδρομής που θα στροβιλίζει τους  επισκέπτες όλων των ηλικιών.
«Τα πλοία κατηγορίας Oasis θα συνεχίσουν  να καταπλήξουν και να προσφέρουν χαρά τόσο σε νέους όσο και σε πιο έμπειρους επιβάτες. Θα συντρίψουν τις προκαταλήψεις γύρω από τα ποια μπορεί να είναι τα όρια πλεύσης και θα συνεχίσουν να αποτελούν μια κατηγορία κρουαζιερόπλοιων από μόνα τους», δήλωσε ο Richard D. Fain, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises Ltd. «Με το Harmony of the Seas, θα κάνουμε την συναρπαστική εμπειρία διακοπών στη θάλασσα ακόμα καλύτερη».
Το Harmony of the Seas θα περιλαμβάνει επίσης το νέο Bionic Bar στο Royal Promenade. Το Bionic Bar εισήχθη για πρώτη φορά στο πλοίο Quantum of the Seas, όπου οι μπάρμεν είναι τα χαρακτηριστικά ρομπότ που αναμειγνύουν τα μοναδικά στο είδος τους κοκτέιλ, ενώ χορεύουν σε συνεχείς ρυθμούς. Επιπλέον, οι επισκέπτες επί του σκάφους Harmony of the Seas θα απολαύσουν την τεχνολογία RFID με τα βραχιολάκια Royal WOWBands που τους παρέχουν  πρόσβαση στις καμπίνες τους, καθώς και την δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους επί του πλοίου.Όπως και τα αδελφά πλοία το Harmony of the Seas θα περιλαμβάνει επίσης την ταχύτερη σύνδεση στο Internet στη θάλασσα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν streaming video και  Skype με την οικογένεια και τους φίλους πίσω στο σπίτι και να μοιράζονται τις αναμνήσεις των διακοπών τους μέσω των social media, ενώ βρίσκονται στη θάλασσα. Νέα θεματικά εστιατόρια θα προσφέρουν μεγαλύτερες επιλογές εστίασης και περιλαμβάνουν το  Izumi Hibachi & Sushi και το νέο Μεξικάνικο εστιατόριο Sabor Modern Mexican. Επίσης το εστιατόριο Wonderland Imaginative Cuisine θα προσφέρει δημιουργική κουζίνα.
Η Royal Caribbean International είναι μια βραβευμένη  εταιρία κρουαζιέρας, με 45ετή κληρονομιά στη καινοτομία και στην εισαγωγή «πρωτιών» στην βιομηχανία της κρουαζιέρας οι οποίες δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ ξανά στη θάλασσα.Η εταιρία διαθέτει μια μεγάλη και απαράμιλλη σειρά από χαρακτηριστικά και ανέσεις, περιλαμβάνει ψυχαγωγία επιπέδου Broadway και απευθύνεται σε οικογένειες, αλλά και σε επιβάτες οι οποίοι αποζητούν την περιπέτεια. Ανήκει στη Royal Caribbean Cruises Ltd (NYSE / OSE: RCL) και διαθέτει  22 από τα πιο καινοτόμα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που πλέουν στους πλέον δημοφιλείς προορισμούς στις Βερμούδες και την Καραϊβική, την Ευρώπη, την Αλάσκα, τη Νότια Αμερική, την Απω Ανατολή, και Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η  Royal Caribbean έχει ψηφιστεί «Best Cruise Line Overall» για 12 συναπτά έτη στο Travel Weekly στην κατηγορία επιλογής αναγνωστών.