Συνάντηση K. Μητσοτάκη - Σπ. Λάτση στο Μαξίμου για την προώθηση της επένδυσης στο Ελληνικό

Η μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα από τα ζητήματα που η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσεις εντός του 2019 και στο πλαίσιο της δρομολόγησής του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται με τον Σπύρο Λάτση το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνάντηση αναμένεται να είναι και άλλοι παράγοντες που συνδέονται με την επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι το ζήτημα του Ελληνικού να προχωρήσει εντός του 2019. «Η επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν μπει οι μπουλντόζες. Αυτός είναι ο στόχος μου. Κινούμαστε με μεγάλη ταχύτητα. Έχουμε εντολή από τον πρωθυπουργό να παρεμβαίνουμε σε όλα τα επίπεδα της διοικήσεως για να πάμε γρηγορότερα» είχε τονίσει πρόσφατα σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα των επενδύσεων αναφέρθηκε στην επιτάχυνση των διαδικασιών στο Ελληνικό ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες από την Lamda Development, τονίζοντας πως η έκδοση των τριών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων θα γίνει έως τις 10 Αυγούστου.