Τravelport: Καμία παράβαση στις σχέσεις μας με την Tripsta

«Η Travelport δεν είναι σε θέση να μοιραστεί δημόσια οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις ατομικές της συμφωνίες με συνδρομητές, σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθείται», τόνισε εκπρόσωπος της εταιρείας, με αφορμή τις καταγγελίες της Tripsta για κακόπιστη και καταχρηστική παραβίαση των συμβατικών υποχρεώσεων της.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε όμως είναι ότι αρνούμαστε κατηγορηματικά οποιαδήποτε παράβαση στις σχέσεις μας με την Tripsta και θα υπερασπιστούμε δυναμικά σε περίπτωση που ξεκινήσει οποιαδήποτε δικαστική διαδικασία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Travelport.

Υπενθυμίζεται, πως η Tripsta, σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Σε ό,τι αφορά τις εταιρείες διαχείρισης συστημάτων κρατήσεων, σημειώνεται ότι με βάση την παγκόσμια πρακτική, η ομαλή και καλόπιστη εκτέλεση των συμβάσεων μαζί τους δεν δημιουργεί χρηματικές οφειλές από την Εταιρεία προς αυτούς αλλά το αντίθετο: η διενέργεια κρατήσεων μέσω των πλατφορμών τους δημιουργεί οφειλές αυτών προς την Εταιρεία. Επειδή υπήρξε κακόπιστη και καταχρηστική παραβίαση των συμβατικών υποχρεώσεων από την Travelport, λαμβάνονται όλα τα νόμιμα και δικαστικά μέσα εναντίον τους με στόχο τη δικαίωση της Εταιρείας από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη της νομικής διαδικασίας θα δοθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.