H Εθνική Τράπεζα στηρίζει με δωρεάν παροχή υπηρεσίας τις start-ups ηλεκτρονικού εμπορίου

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην ενθάρρυνση και την ανάπτυξη της νέας επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, η Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ +2,79% προβαίνει σε μια νέα πρωτοβουλία στήριξης των νεοφυών επιχειρήσεων (Start-Ups) που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στόχος της δράσης είναι η επιβράβευση και η ανάδειξη Start-Ups που προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, διαθέτουν πλήρη επιχειρηματικά μοντέλα, οικονομική βιωσιμότητα και υψηλή αναπτυξιακή προοπτική. Η Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ +2,79%, συνεχίζει να στηρίζει την υγιή νεοφυή επιχειρηματικότητα, μέσω σύγχρονων και τεχνολογικά ανεπτυγμένων υποδομών αποδοχής συναλλαγών καρτών, στο e-shop της επιχείρησης.

Οι δικαιούχοι θα επωφεληθούν αποκτώντας την υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου, i-bank e-commerce,εντελώς ανέξοδα για τον πρώτο χρόνο και με εξαιρετικά προνομιακή προμήθεια από το δεύτερο χρόνο και μετά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται

• είτε σε νεοσύστατες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, με ημερομηνία ίδρυσης από την 1 Ιανουαρίου 2014 και μετά, με έδρα την Ελλάδα ή παράρτημα στην Ελλάδα, που έχουν κύκλο εργασιών προηγούμενης χρήσης άνω των €50,000 και συμμετέχουν σε προγράμματα στήριξης της νέας επιχειρηματικότητας ή χρηματοδοτούνται από Venture Capital έως €1.5εκ., από εταιρείες – μέλη της Hellenic Venture Capital Association,

• είτε σε όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “ΝΒG Business Seeds”.

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο https://www.nbg.gr/el/nbgseeds.

Πηγή: euro2day.gr