Η Data Communication δημιούργησε τράπεζα αίματος

Η Data Communication πραγματοποίησε την Τρίτη 7 Ιουλίου την 1η Εθελοντική Αιμοδοσία, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η δημιουργία τράπεζας αίματος, στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι εργαζόμενοι της εταιρίας και οι συγγενείς α΄ βαθμού αυτών.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, οι οποίοι ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τα οφέλη της αιμοδοσίας. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων, γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό ενδιαφέρον τους για προσφορά και αλληλεγγύη.

Επισημαίνεται ότι η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο προκειμένου να συντηρούνται τα απαραίτητα αποθέματα σε αίμα, όπως αναφέρει το euro2day.

Με αφορμή την εν λόγω δράση, η κ. Ζωή Δουζένη, Executive Vice President της Data Communication δήλωσε: «Για την Data Communication, οι άνθρωποί της αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιο της εταιρίας. Η δημιουργία τράπεζας αίματος συνιστά μια πράξη συλλογικής ευθύνης και συναδελφικής αλληλεγγύης. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η υψηλή συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρίας, κάτι που επιτρέπει τη συνέχιση και καθιέρωση της δράσης αυτής, αλλά και τον προγραμματισμό επιπλέον πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης με την ενεργό συμμετοχή όλων μας».