Επενδύσεις ύψους 4,2 δισεκατομμυρίων ευρώ δρομολογεί ο όμιλος VW

Επενδύσεις ύψους 4,2 δισεκατομμυρίων ευρώ δρομολογεί ο όμιλος VW για τις δραστηριότητές του επί ισπανικού εδάφους έως 2019, ποσό το οποίο εκπροσωπεί την μεγαλύτερη βιομηχανική επένδυση που έχει γίνει ποτέ στην Ισπανία.

Αν και προς το παρόν οι Γερμανοί δεν διευκρινίζουν το πού ακριβώς θα διοχετευθούν οι επενδύσεις αναφέροντας μόνο ότι θα αξιοποιηθούν για τη δημιουργία νέων υποδομών στις βιομηχανικές τους μονάδες και την παραγωγή νέων μοντέλων, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα επωφεληθούν το εργοστάσιο της VW της Navarra και φυσικά οι εγκαταστάσεις της Seat.

Στη σχετική ανακοίνωση, ο Dr. Francisco Javier Garcia Sanz μέλος του ΔΣ του γερμανικού ομίλου αναφέρει ότι: «η Ισπανία αποτελεί κλειδί στις δραστηριότητες του ομίλου VW και αυτό το νέο project αποτελεί εγγύηση για το μέλλον των εγκαταστάσεων του ομίλου σε ισπανικό έδαφος που ήδη προετοιμάζονται για την υποδοχή νέων μοντέλων».

Οι παράμετροι του σχεδίου επενδύσεων που αφορούν την παραγωγή νέων μοντέλων τόσο της Seat όσο και άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών τις οποίες στεγάζει ο γερμανικός όμιλος αναμένεται να ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο.

Προτεινόμενα για εσάς