Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου, 2026
10.2 C
Athens

Ο γιος του Πάγκαλου στη Νέα Δημοκρατία

Ο γιος του Πάγκαλου στη Νέα Δημοκρατία: «Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» αλλά όχι την μηλιά του πατέρα, αλλά της ΝΔ.

Μιλάμε για τον Ανδρέα Πάγκαλο, γιο του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Πάγκαλου, που δείχνει να πορεύεται και εκείνος όπως ο μπαμπάς του, στην πολιτική, αλλά όχι με το ΠΑΣΟΚ.
Ο Ανδρέας διαλέγει τη ΝΔ για να γράψει τη δική του ιστορία, γράφει η εφημερίδα Espresso.

Επέλεξε δηλαδή διαφορετική κομματική στέγη εβρισκόμενος στη ΝΔ ως μέλος της από το 2019. Πληροφορίες λένε ότι δεν αποκλείεται το 25χρονο αγόρι να κατέβει στην Ανατολική Αττική, δηλαδή στην εκλογική περιφέρεια που εκλεγόταν επί σειρά ετών ο πατέρας του με το ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων

Κακοκαιρία: Χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες – Ήχησε το 112 στην Αττική

Κακοκαιρία: Ήχησε το πρωί της Τετάρτης (21/1) το 112 στους κατοίκους...

Κυριάκος Πιερρακάκης: Η ανάρτηση για το πρώτο του Eurogroup ως πρόεδρος – «Πολλές προκλήσεις, κοινή βούληση για συνεργασία»

Η επίσημη πρώτη του Κυριάκου Πιερρακάκη στο τιμόνι του Eurogroup έγινε χθες εν...

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Πασχάλης Τερζής – Τι συνέβη

Ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής εισήχθη το πρωί της Τετάρτης 21/1...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες