Η Φαίη Σκορδά και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης των Μουτσινά-Σολωμού και μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, τον Γιώργο Λιάγκα και το ενδεχόμενο μιας βραδινής εκπομπής.

«Δεν ξεκινήσαμε μαζί σαν ντουέτο, είχαμε δύο διαφορετικές πορείες και μέχρι στιγμής μας πάει πάρα πολύ καλά. Κάποια στιγμή, ο καθένας θα κάνει κάτι διαφορετικό, μέχρι στιγμής όμως είμαστε μαζί», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στον Γιώργο Λιάγκα και στη συνέχεια επεσήμανε: «Από την πρώτη στιγμή που πήγαμε στον ΑΝΤ1 το συμβόλαιό μας ήταν 2 χρόνια συν 1, το οποίο ανανεώνεται από την πλευρά του καναλιού αυτομάτως. Ακόμα, επίσημα δεν έχει γίνει κάποιο ραντεβού. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη χρονιά. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερή μας χρονιά. Έτσι αισθάνθηκα. Ήταν η ομάδα φοβερή μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Όσο για το αν θα ήθελε να κάνει βραδινή εκπομπή, η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Δεν θα με δείτε, δεν το σκέφτομαι. Αν δεν έχω το πρωινό και μεσημεριανό και μεταμεσονύκτιο κάνω. Εγώ δεν φεύγω από το πρωινό, σας το λέω! Θα πάω σε ένα κανάλι και θα κάθομαι. Ο Λιάγκας μπορεί να κάνει κάτι άλλο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Προτεινόμενα για εσάς