«Δεν θα δώσουμε λογαριασμό για το τι κάνουμε στη ζωή μας»

Ο Μάνος Ιωάννου ήταν καλεσμένος της εκπομπής «MEGA με ΜΙΑ» το πρωί της Παρασκευής. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη Ναταλία Γερμανού και το ταξίδι τους στο εξωτερικό το Πάσχα.

«Χθες πέρασες από ένα ειδικό δικαστήριο από την απέναντι πρωινή εκπομπή όπου ακούστηκαν εκεί διάφορα για σένα και απορώ πώς είσαι ακόμα ελεύθερος και έξω και δεν σε συλλάβανε μετά από όλες αυτές τις κατηγορίες» είπε ο Μάρκος Σεφερλής, αναφερόμενος σε όσα ειπώθηκαν για τον Μάνο Ιωάννου και τη Ναταλία Γερμανού στο «Πρωινό». «Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Νομίζω γελάει και ο κόσμος με αυτό το πράγμα. Έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να λύσει στο μυαλό του από το να κάθεται να βλέπει ότι σχολιάζουν εμένα», απάντησε ο ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε για το ταξίδι του στο εξωτερικό με τη Ναταλία Γερμανού τις ημέρες του Πάσχα, δήλωσε: «Είπαμε δεν θα μιλήσουμε για τα προσωπικά. Δεν θέλω να το συζητήσουμε γιατί δίνουμε τροφή και γίνεται μια αναπαραγωγή. Αν κάποιος με δει κάπου, ας πει ό,τι θέλει. Με τη Ναταλία ήμασταν σχεδόν 2 χρόνια μαζί,  την αγαπώ την έχω μέσα στην καρδιά μου και θα την έχω στην καρδιά μου και έχουμε την καλύτερη επικοινωνία. Έχω τα καλύτερα συναισθήματα για εκείνη και αυτό δεν θα αλλάξει ό,τι και να γίνει. Κάποιες φορές τα βλέπουμε αυτά και, επειδή μιλάμε, γελάμε με αυτά. Από κει και πέρα, δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν τι κάνει είτε η Ναταλία στη ζωή της, είτε εγώ στη ζωή μου. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και είχαμε μια πολύ ωραία σχέση».

«Τη θέση της Ναταλίας την πήρε άλλη στη ζωή σου» σχολίασε σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Μάρκος Σεφερλής, αναφερόμενος στη σχέση του Μάνου Ιωάννου με τη Βαλέρια Χοψονίδου. «Δεν έχει πάρει κανένας καμία θέση, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Η Ναταλία ξέρει καλά ότι έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», εξήγησε ο ηθοποιός.