«Είμαι 52 κιλά και είχα φτάσει 72. Έφτιαξα τη μύτη και το στήθος μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» το βράδυ της Τετάρτης 15 Απριλίου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα περιττά κιλά από τα οποία κατάφερε να απαλλαγεί και γενικά στην αλλαγή της εξωτερικής της εμφάνισης.

«Αυτό το βίντεο πρέπει να είναι πριν 10 χρόνια. Ήμουν ένα κοριτσάκι με άλλα μαλλιά, γεματούλα, αλλιώς το μακιγιάζ μου, αλλά πάντα ήθελα να βγαίνω περιποιημένη… Δεν μου άρεσε αυτό το χρώμα στα μαλλιά. Εκείνη τη περίοδο τα είχα κάψει και είχα βάλει πρόσθετα, αλλά δεν ήξερα να τα βάλω. Τώρα τα τοποθετώ πολύ καλά», εξομολογήθηκε.

Και κατόπιν δήλωσε με ειλικρίνεια «Δεν έχω πειράξει κάτι παρά μόνο τη μύτη μου, αλλά άλλαξα τελείως. Τα μαλλιά, το μακιγιάζ, πάχυνα τα φρύδια μου, αδυνάτισα και νιώθω ότι βλέπω ένα άλλο πρόσωπο. Έχω χάσει πάνω από 17 κιλά. Ταλαιπωρήθηκα πολύ για να χάσω τα κιλά, στερήθηκα και μπήκα σε μια πολύ επώδυνη διαδικασία για μένα. Είμαι 52 κιλά και είχα φτάσει 72. Έφτιαξα τη μύτη μου και το στήθος μου, που τα έχω πει. Δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω κάτι άλλο. Με πολλή γυμναστική και σωστή διατροφή τα έχασα τα κιλά».

Καταλήγοντας, η ίδια εξομολογήθηκε: «Τώρα νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου, αλλά έχω τις ανασφάλειές μου σε πολύ μεγάλο βαθμό για τις οποίες παλεύω καθημερινά. Νομίζω ότι τα πάω καλύτερα και με έχει βοηθήσει πολύ και ο σύντροφός μου σε αυτό. Δηλαδή στο να βρω μέσα μου την ισορροπία. Αλλά και η δουλειά μου με έχει βοηθήσει. Ζω και εργάζομαι σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον κι αυτό με κάνει πιο ισορροπημένη».