The Voice 2: H Πατρίτσια Άμπραχαμς απάνταει στη Δέσποινα Βανδή

Η Angel Καρατσάμη με την Πατρίτσια Άμπραχαμς είναι το ζευγάρι που συζητήθηκε περισσότερο στο πρώτο επεισόδιο των battles.

Ο θυμός της coach τους, Δέσποινας Βανδή, ήταν ολοφάνερος. Η ίδια έκανε λόγω για αντιεπαγγελματισμό όσον αφορά την απαράδεχτη συμπεριφορά  της Πατρίτσια Άμπραχαμς απέναντι στην συνάδελφό της.

Η Πατρίτσια Άμπραχαμς βρέθηκε στο «Πρωινό» και έδωσε τη δική της νέα απάντηση στην τραγουδίστρια.

«Η σεμνότητα μου δεν με αφήνει  να πέσω χαμηλά και να απαντήσω σε κάτι που πήρε μια έκταση χωρίς να υπάρχει λόγος. Εγώ ήρθα σήμερα εδώ για να πω τη δική μου μεριά. Ο κόσμος όταν μπαίνεις μέσα στα σπίτια τους έχει γνώμη. Έχεις όμως κι εσύ σαν παίκτρια μια γνώμη. Όλη την εβδομάδα υπήρχε αυτός ο πανικός και η ψυχολογική πίεση. Ήταν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στη ζωή μου γιατί δουλεύω πολλά χρόνια και είχα άψογες επαγγελματικές συνεργασίες όπου δεν είχα αντιμετωπίσει αντιεπαγγαλματισμό. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτή η λέξη. Τώρα την έμαθα. Ποτέ δεν έπραξα κάτι τέτοιο. Όταν ξεκίνησε το τραγούδι έπαθα ένα black out λέω τι κάνω τώρα και βγήκε αυτή η κραυγή. Δεν το είχα προγραμματισμένο. Το λάθος αυτό που έγινε ήταν πάνω στην δική μου σειρά τραγουδιού και όχι πάνω στην σειρά της συμπαίκτριας μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια κατηγόρησε και την συμπαίκτρια της, επισημαίνοντας: «Και εκείνη έκανε μια κραυγή που δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα και εμένα με έβγαλε στο τέλος! Όμως δεν είπα τίποτα επειδή είμαι επαγγελματίας και ο χαρακτήρας μου είναι σωστός. Δεν μπορεί να μιλήσει κάποιος για τον χαρακτήρα μου άμα δεν με γνωρίζει. Οι συνάδελφοι μου με ξέρουνε για την σεμνότητα και την αξιοπρέπεια μου» και πρόσθεσε: «Η συμπαίκτρια μου πήγε και είπε σε video ότι την κρέμασα και μετά ήρθε και με αγκάλιασε! Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Οι συνάδελφοι και οι φίλοι μου ξέρουν ποια είμαι».

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή, τόνισε: «Αισθάνθηκα άσχημα για την αντιμετώπιση προς εμένα. Δεν μπορείς έναν άνθρωπο να τον αδειάζεις και να τον κράζεις».

Τέλος, προκάλεσε τον σταθμό να την βγάλει από το παιχνίδι αν θεωρεί τη συμπεριφορά της αντιεπαγγελματική: «Αν τυχόν ο ΑΝΤ1 δει ξανά το video και διακρίνει ίχνος αντιεπαγγελματισμού, του ζητώ να με απαλλάξει από την συμμετοχή μου».