Τέλος για 'Τα Καρντάσιανς'

Το κανάλι του Αμαρουσίου δίνει τέλος στην εκπομπή ΄Τα Καρντασιανς‘ που παρουσίαζαν τα τελευταία δυο χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού People, οι παρουσιαστές ετοιμάζουν νέα πράγματα και για αυτό το λόγο και η διακοπή της πετυχημένης εκπομπής.

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αρχίσει ήδη δοκιμαστικά για την νέα εκπομπή που θα βγει στον αέρα το πρώτο ή το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Τα δοκιμαστικά για τα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα στην παρουσιάστρια θα συνεχιστούν και μετά το Πάσχα. Εκτός των προσώπων που είναι ήδη γνωστά, τη δεύτερη εβδομάδα πέρασαν, μεταξύ άλλων, από τα ΚΑΠΑ Studio ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη Φαίδωνας Κεφαλέας, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο Χάρης Βαρθακούρης, η Χριστίνα Μουστάκα, η Ευγενία Σαμαρά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο. Το συμβόλαιο του παρουσιαστή λήγει τον Ιούνιο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και η αναζήτηση concept για την επόμενη σεζόν, εφ’ όσον Τα Καρντάσιανς δεν θα βγουν στον αέρα για τρίτη χρόνια.